Στην ταβέρνα ΝΙΚΗ μπορείτε να γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων , τα οποία παρασκευάζονται με σεβασμό στον παραδοσιακό ελληνικό και κρητικό τρόπο διατροφής. Χρησιμοποιούμε αγνό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας καθώς επίσης και πρώτες ύλες , οι οποίες προέρχονται από τα περβόλια μας. Όλα τα κρέατα που μαγειρεύουμε στον χώρο μας προέρχονται από την κρητική ύπαιθρο.

Τα βότανα που χρησιμοποιούνται για τα φαγητά μας καθώς επίσης και τα αφεψήματα που προσφέρουμε , προέρχονται από τις πλαγιές των γύρω βουνών. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε τυροκομικά προϊόντα από τα καλύτερα τυροκομεία της περιοχής μας. Ακόμα αξίζει να δοκιμάσετε ρακή και κρασί παραγωγής μας καθώς επίσης και άλλα ντόπια κρασιά.

Οι επισκέπτες μας αξίζει να δοκιμάσουν τα διάσημα φαγητά τα οποία παρασκευάζουμε στον ξυλόφουρνο (ψητό γουρουνόπουλο, ψητό αρνί, ψητό κοτόπουλο, γεμιστά, μπριάμ και ελληνικά πιάτα όπως μουσακάς κ.α.). Επίσης το κατάστημά μας φημίζεται για την ομελέτα με πατάτες, την οποία παρασκευάζουμε με μοναδικό τρόπο. Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε πλήθος ορεκτικών και μαγειρευτών φαγητών όπως χωριάτικο λουκάνικο, απάκι, ντολμάδες με ανθούς ή λάχανο ή αμπελόφυλλα, φασολάκια φρέσκα, αρνάκι φρικασέ (αυγολέμονο), χοχλιούς (σαλιγκάρια) με σιτάρι ή "μπουμπουριστούς", βραστό κρέας με μακαρόνια και ανθότυρο. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην παρασκευή πιάτων της κρητικής διατροφής που έχουν ως βάση τα προϊόντα της κρητικής γης.

Τέλος, στο κατάστημα μας μπορείτε να απολαύσετε κάθε είδους καφέ και να δοκιμάσετε τα επιδόρπια μας, όπως ,γιαούρτι με μέλι,μυζηθροπιτάκια με μέλι συνοδεύοντάς τα με την μοναδική ρακή μας.

Καλή σας όρεξη!

Translate by
Created by ComputerView.gr
©2013 All Rights Reserved
Αναλαμβάνουμε Κοινωνικές Εκδηλώσεις
Νίκη Παραδοσιακή Ταβέρνα Κερά
τηλ.2897051204 6974421096
food@nikitaverna.gr

Τι θα φάμε
Τοποθεσία
Αρχική Σελίδα
Επικοινωνία
Πώς θα έρθετε